"TO JE KAO ŽURKA ZA KOJU CEO GRAD MORA DA ZNA": Srpska snajka iskreno o NAŠIM SVADBAMA, evo šta je ŠOKIRA (VIDEO)
Balkatinos, Foto: PrintScreen/ TikTOk/ balkatinos

ZABAVA

"TO JE KAO ŽURKA ZA KOJU CEO GRAD MORA DA ZNA": Srpska snajka iskreno o NAŠIM SVADBAMA, evo šta je ŠOKIRA (VIDEO)

Ona se prisetila kako joj je bilo na jednoj svadbi i toga kako je naučila šta znači "pokupiti mladu"

Objavljeno:

Influenserka koja vodi profil "Balkatinos" udata je za Srbina iz Banja Luke, a kao ponosna Latinoamerikanka često se šali sa pratiocima i objavljuje zanimljive videe o njenom životu u Banja Luci i kako se privikava na neke balkanske običaje.

Kako je došlo proleće, počela je i nadaleko čuvena sezona svadbi, a ništa drugačije nije ni u Balkatinos domaćinstvu.

Ona se prisetila kako joj je bilo na jednoj svadbi i toga kako je naučila šta znači "pokupiti mladu:"

Na snimku vidimo kako Denis, sa sve čuturom sa tradicionalnim motivom, kreće po mladu i objašanjava neka pravila koja je morala da nauči: "Bilo nas je po troje u automobilu, i išli smo sa tri automobila jer ne sme da bude paran broj ljudi. Mladoženja je ostao kući a mi smo krenuli po mladu, koja se spremala kući sa svojom porodicom."

@balkatinos

Summer is almost here and this means that SVADBA SEASON has arrived! This time of the year will always bring me back to the most epic and traditional wedding I’ve ever attended. 💍🪗🎺☀️ I learned so much about traditions that weekend… And I was not prepared for that amount of information! 😅 Or food… Or drinks… Or relatives. 🤣🤣🤣 There are so many things to mention and one that I like is the convoy of cars dressed in flags and flowers, honking and celebrating around the streets. From the groom’s house to the bride’s (when she is picked up by the new family) to the church, to the party venue. It’s a big party all around and the whole city has to know about it! 🥳 I’ve left my impressions and some of the traditions that were followed that day in our YouTube Channel. 🎥 It’s a topic we have not covered just yet 😅 but if you’d like to hear more about weddings around here, leave us an emoji! 👇🏼

♬ original sound - balkatinos | in Bosnia🇧🇦

U opisu videa je pojasnila da nije bila spremna na ovoliko novih informacija i tradicija, ali nije očekivala ni količinu hrane, a ni pića, kao ni - rodbine.

"Od mladine kuće, do mladoženej i crkve, sa automobilima koji su okićeni zastavama i koji stalno trube - to je kao velika žurka za koju ceo grad mora da zna!"

Bonus video:

49:08

REDAKCIJA 27.05.2024. 2. DEO

(Espreso/T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.